Pages

Nuffnang Ads

Wednesday, 23 May 2012

Muka Surat Rahsia Twinx#4


Setelah sekian lama, baru sekarang aku nak update tentang muka surat rahsia twinx4 ni.
Mula2 sekali aku nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat azwan wan ark, yang sudi mengaler 3 page ini.

Honestly, 3 page ini tak tersiar didalam komik twinx#4 yang ada dipasaran.
So, aku bagi nombor 46a, 46b dan 46c mengikut bilangan muka surat twinx#4 yang berada dipasaran.

Enjoy!




juga mempersembahkan komik mini twinx (fanart) dari [data rosak].

sekian terima kasih dan enjoy!

6 comments:

  1. wahaaa.. Akhirnye tersiar jugak.. Knpe x dikuarkan dalam twinX4?

    ReplyDelete
  2. full quadraplex tu apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. keupayaan penuh QMPOG.
      1 ganerator = simplex
      2 generator = duplex
      3 ganerator = triplex
      4 ganerator berfungsi = full quadraplex/ full quadplex

      Delete
  3. abang sye dh lme tunngu komik twin x abg ,nk tau ape episod seterusnye bleh bang ,dari sye darjah lima lagi bang smpai sye form 3 sye tunggu komik abg ,kalau boleh abg buat la twin x 5 plak yeeee,,,,,,,,,,

    ReplyDelete