Pages

Nuffnang Ads

Wednesday, 23 May 2012

Muka Surat Rahsia Twinx#4


Setelah sekian lama, baru sekarang aku nak update tentang muka surat rahsia twinx4 ni.
Mula2 sekali aku nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat azwan wan ark, yang sudi mengaler 3 page ini.

Honestly, 3 page ini tak tersiar didalam komik twinx#4 yang ada dipasaran.
So, aku bagi nombor 46a, 46b dan 46c mengikut bilangan muka surat twinx#4 yang berada dipasaran.

Enjoy!




juga mempersembahkan komik mini twinx (fanart) dari [data rosak].

sekian terima kasih dan enjoy!

8 comments:

  1. wahaaa.. Akhirnye tersiar jugak.. Knpe x dikuarkan dalam twinX4?

    ReplyDelete
  2. full quadraplex tu apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. keupayaan penuh QMPOG.
      1 ganerator = simplex
      2 generator = duplex
      3 ganerator = triplex
      4 ganerator berfungsi = full quadraplex/ full quadplex

      Delete
  3. abang sye dh lme tunngu komik twin x abg ,nk tau ape episod seterusnye bleh bang ,dari sye darjah lima lagi bang smpai sye form 3 sye tunggu komik abg ,kalau boleh abg buat la twin x 5 plak yeeee,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  4. abg sye drpd spm dah nak grad degree dah abg ��

    masih menunggu #5

    semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta maaf banyak2. Aku bekerja baru2 ni. Langsung tak sempat nak lukis balik. Kalau berenti kerja nak sambung melukis pun tak boleh. Aku cuba siapkan tahun ni kalau sempat

      Delete